Mediaroom

DACHSER Cargoplus en DACHSER Cargoplus Food: Uw partner voor transport van goederen in de GOS-staten

Voor zendingen naar en van de GOS-staten kunt u vertrouwen op de hoge veiligheidsstandaarden van de divisies DACHSER Cargoplus en DACHSER Cargoplus Food.  Onze ervaren specialisten kennen de markten, zijn bekend met de specifieke regels en communiceren met autoriteiten (zoals douane) en serviceproviders in hun lokale taal. Soepele processen zorgen voor hoge en betrouwbare leveringsmogelijkheden.

Hoogwaardige juridische bescherming tijdens afhandeling en uitvoering

Diepgaande kennis zorgt voor de veiligheid van uw zendingen. De specialisten van DACHSER Cargoplus en DACHSER Cargoplus Food kunnen een objectieve evaluatie uitvoeren van de risico’s van uw transport en, op basis van de analyse, de processen en procedures aanpassen aan de omstandigheden. Door de processen grondig te controleren, voorkomen onze specialisten in een vroeg stadium problemen met de naleving.

Onze eigen licenties als douane-expediteur zorgen ervoor dat uw zendingen zonder problemen kunnen worden afgehandeld. Daarnaast kunnen we u adviseren over het opstellen van exportdocumentatie en alle zaken die gerelateerd zijn aan verpakking en ladingzekerheid. Onze uitgebreide logistieke diensten omvatten belangrijke modules zoals nauwe relaties met het DACHSER European Logistics-netwerk en het European Food Network alsmede de verbinding met internationale lucht- en zeevracht en onze eigen magazijncapaciteiten in Moskou, Sint-Petersburg en Nizhny Novgorod.

Onze doelregio’s omvatten Rusland met locaties in Moskou, Sint-Petersburg, Nizhny Novgorod, Kaliningrad en de havenstad Novorossiejsk. Wij organiseren ook verzendingen van goederen naar Wit-Rusland, Oekraïne, Kazachstan, Armenië, Azerbeidzjan, Moldavië, Oezbekistan, Georgië, Turkmenistan, Kirgizstan, Tadzjikistan en Mongolië.

Voor uw GOS-zendingen bieden we

  • Deel- en compleetladingen met DACHSER Cargoplus en compleetladingen met DACHSER Cargoplus Food in alle GOS-regio’s.  
  • Wekelijkse stukgoedzendingen naar Moskou, Sint-Petersburg, Kiev en Minsk met DACHSER Cargoplus  
  • Direct reizen voor maximale transportveiligheid  
  • Lokale marktkennis - onze GOS-experts kennen de markt en spreken de lokale talen  
  • Hoge niveaus van adviesexpertise – onze medewerkers zijn in staat om complexe problemen inzichtelijk te maken omtrent business in Rusland en processen en risico’s vooraf in te schatten
  • Veiligheid in administratie en afhandeling van documente