Carrière Mediaroom
fr nl
fr nl

Air Freight Security – Beveiliging voor uw luchtvrachtzendingen

Het beveiligingsvraagstuk is van cruciaal belang als het gaat om wereldwijd transport van uw luchtvracht. Dit wordt bevestigd door de toename van regels en juridische richtlijnen. DACHSER’s experts ondersteunen u bij het beheren van een veilige supply chain en zorgen dat u bijblijft met wetswijzigingen. Zo kunt u snel alle benodigde aanpassingen doorvoeren om te voldoen aan nieuwe veiligheidsregels in uw interne processen.

Wij ontwikkelen ook contractlogistiek en logistieke concepten die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten voor veilige luchtvracht. Als 3PL logistiek dienstverlener bieden we betrouwbare toegevoegde waarde voor uw contractlogistiek. U profiteert vooral van enorme besparingen op het gebied van kosten, tijd en middelen. Onze 3PL-certificering betekent dat u geen kostbare vrachtcontroles hoeft uit te voeren of training en audits voor personeel hoeft te regelen die vereist zijn door het Duitse Ministerie van Luchtvaart. Als uw 3PL voeren we zowel de opslag van goederen en de verzending per luchtvracht namens u uit.

Uitgebreide screeningsmethodes beschermen uw luchtvracht

DACHSER maakt gebruik van een breed scala aan gedecentraliseerde en gecentraliseerde screeningsmethoden om te kunnen voldoen aan luchtvaartveiligheid voor alle betrokkenen. Dit kan gaan om visuele inspecties, detectoren om explosieven te traceren, detectiehonden voor explosieven of handmatige doorzoekingen. Wij hebben ook vijf eigen X-Ray apparaten voor gebruik in Duitsland. Onze experts in luchtvaartbeveiliging helpen u bij het plannen en uitvoeren van wereldwijd veilig verzenden. Onze logistieke processen zijn wereldwijd gestandaardiseerd en onderhevig aan constante herbeoordeling en auditing.

Onze ervaring in luchtvrachtbeveiliging:

  • Veilig transport via de strengste naleving van alle regels  
  • Minimaliseren van het risico bij laden en de samenwerking met vervoerders
  • Toepassing van veiligheidsmaatregelen die verder gaan dan wettelijke vereisten
  • Betrouwbare controle en afhandeling van uw zendingen met gevaarlijke goederen
  • Gespecialiseerde kennis van gevaarlijke goederen voor alle bestemmingen en manieren van transport
  • Advies over het creëren van een veilige supply chain
  • Advies over gerichte certificering als een ”bekende verzender”
  • Assistentie bij officiële audits