Mediaroom

DACHSER België

Welkom op de nationale website van DACHSER België.

Track & Trace
Vind alle eLogistics toepassingen hier

DACHSER Nieuws

2
Nieuws 01.12.2020
De juiste plaats op het juiste moment

Remmen, gereedschap, koppelingen, schokdempers, reinigingsmiddelen en sponzen: het Noorse bedrijf TTI vertrouwt op de logistieke dienstverlening van DACHSER betreft de levering van onderdelen voor zware bedrijfsvoertuigen en aanhangwagens aan Noorwegen vanuit heel Europa. Ook hier geldt: korte doorlooptijden, kennis van douaneactiviteiten en altijd een luisterend oor voor de klant.

Nieuws 30.11.2020
DACHSER wint de ‘’One Eaton Supplier Premier Award 2020’’

De prijs voor beste transportpartner werd uitgereikt tijdens de Eaton Virtual Global SCM Supplier Conference.

2
Nieuws 24.11.2020
Voor een duurzame samenleving: steeds meer NGO's ondernemen wereldwijd actie

Wereldwijd spelen niet-gouvernementele organisaties (NGO’s), met een groot internationaal netwerk, een steeds belangrijkere rol. DACHSERs samenwerking met kinderhulporganisatie Terre des Hommes laat zien hoe een bedrijf een NGO op lange termijn kan ondersteunen.

Nieuws 19.11.2020
“Als het gaat om Brexit steken veel bedrijven hun kop in het zand”

De Brexit is voltooid en de overgangsfase is over een paar weken ten einde. Welke afspraken de EU en Groot-Brittannië op korte termijn ook maken, per 1 januari 2021 wordt goederenverkeer van en naar Groot-Brittannië een uitdaging. Steffen Wiese, Head of Sales, European Logistics, North Central Europe at DACHSER, legt uit waar bedrijven dringend rekening mee moeten houden en sommige lopen zelfs het risico te laat te zijn met de voorbereidingen.

Marktinformatie 18.11.2020
Update omtrent activiteiten DACHSER Air & Sea Logistics

Via deze update willen wij u informeren betreft huidige DACHSER Air & Sea Logistics activiteiten in de regio's APAC, EMEA en Americas. In het bijgevoegde document (zie download) staat vermeld of een DACHSER vestigingen in een land operationeel volledig actief is, beperkt of helemaal niet operationeel is. Aangezien de situatie in de landen snel kan veranderen, wordt het bijgevoegde document regelmatig bijgewerkt en op onze website gepubliceerd.

Nieuws 13.11.2020
Uitbreiding DACHSER Contract Logistics in Nederland

Binnenkort wordt het nieuwe warehouse voor Contract Logistics in Nederland, in Waddinxveen vlakbij Rotterdam, geopend. René van Zandbergen, Regional Contract Logistics Manager Benelux, aan het woord over zijn passie voor DACHSER Contract Logistics en de ontwikkelingen rondom het nieuwe warehouse. 

Nieuws 11.11.2020
Stil op de weg

De komende drie jaar zal ABT e-Line ongeveer 20.000 Volkswagen Caddy- en Transporter- modellen ombouwen tot elektrische aangedreven  voertuigen. Het doel hiervan is het reduceren van uitstoot en het bijdragen aan stillere wegen. DACHSER zal de inkoop, de opslag en de productie van de benodigde elektrische onderdelen verzorgen.

Persberichten 09.11.2020
DACHSER en Fraunhofer IML zetten onderzoekssamenwerking voort

Het Fraunhofer Instituut voor ‘Material Flow & Logistics (IML)’ en DACHSER verlengen hun samenwerking met nog eens drie jaar. Het partnerschap in het DACHSER Enterprise Lab blijft zich richten op de onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten ter implementatie voor het DACHSER netwerk. Het gaat hierbij om digitale technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), Real-Time Locating System (RTLS), 5G, Internet der dingen (IoT), zelfrijdende voertuigen en adaptieve warehousesystemen.

Nieuws 05.11.2020
Pallets in balans

Ze zijn een belangrijke speler in de goederenstroom door Europa: europallets. Het balanceren van de vraag naar en de beschikbaarheid van pallets in heel Europa wordt een steeds complexere uitdaging. Jens Müller, Head of Network Management Organization bij DACHSER, legt uit hoe DACHSER hiermee omgaat.

Nieuws 04.11.2020
Spitser binnen de logistiek

Bij DACHSER zijn de spitsers onmisbaar: zij werken op flexibele tijden tijdens de piekuren in het magazijn. Pascal Schroeder werkt nu al 5 jaar als spitser bij DACHSER en vertelt over zijn ervaringen.

Het laatste nieuws over het Coronavirus

Al het nieuws en alle updates over het Coronavirus.

Gebruik onze link om alles te weten te komen over de maatregelen binnen de DACHSER-organisatie. Ook houden we u op de hoogte van de mogelijke effecten op operationele activiteiten.

Meer informatie

DACHSER België (concerncijfers: 2019)

118037000
Jaaromzet
319
Werknemers
1191500
Zendingen
Meer