Carrière Mediaroom

DACHSER België

Welkom op de nationale website van DACHSER België.

Track & Trace
Vind alle eLogistics toepassingen hier

DACHSER Nieuws

5+
Nieuws 26.02.2021
Frédéric Diot benoemd tot Country Manager DACHSER Tunesië

Met 18 jaar logistieke ervaring bij DACHSER Marokko, volgt Frédéric Diot per 1 januari 2021 Yann Fullenwarth op, die nieuwe verantwoordelijkheden op zich neemt bij DACHSER Frankrijk.

Nieuws 23.02.2021
Doorgroeien in een familiebedrijf

Patrik Steinbach heeft altijd al een passie gehad voor logistiek. Opgeleid als logistiek lood specialist deed hij ervaring op in de sector. Toen de DACHSER-vestiging in Grevenmacher zijn deuren opende, maakte Patrik de overstap naar het familiebedrijf en tien jaar later werkt hij hier nog steeds met veel plezier.

Nieuws 22.02.2021
"Het klikte meteen"

Burkhard Eling is sinds januari 2021 de nieuwe CEO van DACHSER. Daarvoor was hij meer dan zeven jaar verantwoordelijk voor de financiële afdeling van het familiebedrijf. Eling is een manager die strategisch en ver voorbij de financiële kerncijfers denkt, zoals onder meer blijkt uit zijn verantwoordelijkheid voor het wereldwijde innovatieprogramma Idea2net. In dit interview vertelt de 49-jarige hoe hij DACHSER ziet, hoe hij zijn recente overstap naar de top van het bedrijf ervaart en wat hem kenmerkt als persoon en als leider.

Nieuws 19.02.2021
DACHSER versterkt luchtvrachtnetwerk met nog meer eigen capaciteit

DACHSER Air & Sea Logistics blijft de capaciteitsuitbreiding in het luchtvrachtnetwerk ook in 2021 voortzetten. Vanaf medio januari maken de routes Hongkong – Frankfurt en Frankfurt – Chicago (en omgekeerd) onderdeel uit van het luchtnetwerk.

Persberichten 17.02.2021
DACHSER Air & Sea Logistics reorganiseert regionaal management

DACHSER Air & Sea Logistics (ASL) heeft het management van zijn businessunits in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Amerika gereorganiseerd.

Nieuws 11.02.2021
DACHSER België – een hechte familie

DACHSER is een familiebedrijf in hart en nieren. Het is niet alleen opgericht door familie, de collega’s voelen onderling ook een ‘familieband’, wat intern ook wel de DACHSER familie wordt genoemd. Daarnaast zijn er ook collega’s die privé echt familie van elkaar zijn! Adi en Amila van de vestiging in Willebroek en Hrayr en Gohar van de DACHSER vestiging in Moeskroen vertellen over hun ervaringen.

Persberichten 08.02.2021
DACHSER Luxemburg viert 10-jarig jubileum

De DACHSER vestiging in Grevenmacher, Luxemburg, viert zijn tienjarig bestaan. De logistiek dienstverlener opende zijn vestiging in Luxemburg op 7 februari 2011.

2
Nieuws 04.02.2021
Netwerkflexibiliteit

Hoe nauwer de knooppunten van een logistiek netwerk met elkaar verbonden zijn, hoe robuuster het netwerk en hoe groter zijn flexibiliteit, zelfs in tijden van crisis. Sommige logistieke knooppunten maken het DACHSER netwerk nog sterker, wij noemen deze Eurohubs.

Nieuws 03.02.2021
DACHSER Mexico levert per helikopter aan autofabrikant

Speciale zendingen vragen om speciale oplossingen: voor een autoleverancier uit Celaya, Mexico, organiseerde DACHSER een helikoptertransport naar de zo’n 300 kilometer verderop gelegen hoofdstad. Met een productiestilstand op de loer, bespaarde de ongebruikelijke logistieke oplossing tijd en vooral kosten.  

Nieuws 02.02.2021
Duaal leren in de logistiek

DACHSER Willebroek was één van de eerste logistiek dienstverleners die stageplaatsen aanbood aan duale leerlingen. Inmiddels wordt teruggeblikt op een succesvolle pilot.

Brexit: waar nog over nagedacht moet worden

Ons Brexit-projectteam heeft de basis gelegd voor een goed functionerend en solide logistiek netwerk van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Veel bedrijven zijn afhankelijk van het snelle transport van hun producten en moeten daarom nu hun Brexit huiswerk doen: Klik op de onderstaande link voor alle relevante informatie.

Meer informatie

DACHSER België (concerncijfers: 2019)

118037000
Jaaromzet
319
Werknemers
1191500
Zendingen
Meer