Carrière Mediaroom
fr nl
fr nl

Een werkgever met voorbeeldig carrièremanagement

De ontwikkeling van de globalisering en de steeds nauwer verweven netwerken van wereldwijde verzendroutes die daarbij komen kijken, zorgen ervoor dat logistiek aan velen een loopbaan biedt met uitstekende toekomstperspectieven. Als je bij DACHSER komt, ben je op weg naar een succesvolle carrière in deze dynamische en internationaal gerichte omgeving. Wij bieden de ideale omstandigheden voor sollicitanten uit alle gebieden die niet alleen met eigen ogen de snelle ontwikkelingen van logistiek bij DACHSER willen ervaren, maar vooral willen helpen hier vorm aan te geven.

Of je bij ons een kans voor je carrière wil wagen of al een ervaren professional bent, of je nu op zoek bent naar een functie met een nieuw perspectief, een eerste blik wilt werpen in de fascinerende wereld van transportlogistiek met een stage of aan een duaal programma wilt beginnen van een opleiding met internationale carrièrekansen: iedereen die een oprechte interesse in logistiek en de toewijding aan en passie voor excellente service meebrengt is welkom.

Een werkgever met voorbeeldig carrièremanagement

Als familieonderneming met zo’n 30.000 medewerkers wereldwijd richten we ons op groei middels innovatie. Met ons brede scala aan logistieke diensten, industriële maatwerkoplossingen en de intelligente op IT gebaseerde controle van supply chains worden we gezien als een drijvende kracht voor de wereldwijde industrie.

Ons DACHSER Career Management staat voor een voorbeeldige, persoonlijke en verregaande opleidingsmogelijkheid. Het ondersteunt niet alleen onze medewerkers vanuit technisch oogpunt, maar helpt ze ook te groeien in hun rollen met het aannemen van taken en verantwoordelijkheden. Veel functies worden aangeboden via onze interne DACHSER Academy.

Als onderdeel van de wereldwijde DACHSER-familie, draag je de waarden van onze bedrijfscultuur uit. Dit omvat interesse in vreemde culturen en respectvolle omgang en de wederzijdse waardering binnen teams.    Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Ontdek carrièrekansen bij DACHSER

Découvrez les opportunités de carrière chez DACHSER

Vacatures
Leer-werktrajecten
Stages
Opleidingen