Carrière Mediaroom

DACHSER Contract Logistics – alles onder één dak

DACHSER Contract Logistics combineert ons wereldwijde transportnetwerk met efficiënte warehousing, klantspecifieke value added services en individueel advies. Een intelligente, uitgebreide combinatie van centrale diensten voor diverse bedrijfsonderdelen worden gecombineerd onder de paraplu van contractlogistiek. Zo kunnen we op maat gemaakte logistieke oplossingen bieden voor grote en middelgrote bedrijven in de industrie en retail. Alle functies in de value chain worden exact afgestemd op de specifieke vereisten van uw leveringsketen. Om u optimale logistieke oplossingen te kunnen bieden vullen we kostenefficiënte standaard logistieke diensten aan met individuele diensten.

Met Mikado hebben we een wereldwijd, uniek Warehouse Management System (WMS). Het is geïntegreerd in het gehele transportproces en wordt steeds verder ontwikkeld. Met zijn wereldwijde consistente softwarestandaarden creëert Mikado maximale transparantie, continuïteit en veiligheid.

Vier servicecomponenten - één oplossing

Ons transportnetwerk vormt de basis voor onze dienstverlening. Wij zijn ook actief op de belangrijkste procurement- en verkoopmarkten, als logistiek partner zijn we in staat om uw wereldwijde activiteiten te beheren op een tijdige, flexibele en efficiënte manier.

Met onze geïntegreerde warehousing-diensten maken we optimale oplossingen voor contractlogistiek wereldwijd mogelijk en faciliteren we de meest efficiënte processen voor binnen de supply chain. Met een waaier aan value added services – optimaliseren we uw logistiek in alle stappen van de value chain.

De vierde component is de adviesdiens. Onze experts in contrastlogistiek bezitten diepgaande kennis van product, industrie en markt. Met dit in het achterhoofd ontwerpen ze krachtige logistieke oplossingen die individueel zijn aangepast aan uw bedrijf en zetten ze deze om naar de dagelijkse operaties.

Op locatie voor u: Ons netwerk zorgt voor nabijheid en vertrouwen

Ons netwerk betekent dat lokale en nationale experts beschikbaar zijn voor u als vakkundige contactpersonen.

De kwaliteit van onze diensten is boven alles gebaseerd op kennisoverdracht binnen het DACHSER-netwerk. Dit wordt gegarandeerd door individuele trainingsprogramma’s en regelmatige uitwisseling van DACHSER Expert Warehouse Operaties (DEWO’s).

Met ons DACHSER transportnetwerk zijn we aanwezig in de belangrijkste inkoop- en verkoopmarkten ter wereld. De intercontinentale verbinding via het wereldwijde lucht- en zeevrachtnetwerk van DACHSER Air & Sea Logistics maakt ons een betrouwbare partner voor uw contractlogistiek.

Contact Hrayr Matinyan

Warehousing
Meer
Value-added services
Meer
Advies
Meer