Carrière Mediaroom
fr nl
fr nl

Internationaal wegtransport & Diensten

Om uw goederenstroom tijdens internationaal wegtransport het beste te kunnen beheren, hebben we onze uitgebreide logistieke kennis verdeeld over twee bedrijfssectoren: DACHSER Cargoplus en DACHSER Cargoplus Food.  Op deze manier kunnen we u uitgebreide marktkennis, betrouwbare processen en procesbeveiliging bieden en niet te vergeten de hoogste niveaus van expertise zodat u uw goederen kunt monitoren over de Europese grenzen heen.   

Onze logistieke diensten op het gebied van internationaal wegtransport bedienen landen binnen Europa, de Maghreb en Turkije. Als onderdeel van DACHSER Cargoplus organiseren we uw procurement- en distributielogistiek van groupage tot compleetladingen voor de speciale markten van de Maghreb en Turkije, waar het Europese netwerk van DACHSER eindigt. In de divisie DACHSER Cargoplus Food, verzorgen we procurement- en distributielogistiek voor u met het transport van compleetladingen in Europa, Turkije, het Midden-Oosten en de Arabische landen.

Hoogste veiligheidsstandaarden voor uw zendingen

Voor internationaal wegtransport voldoen we aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden op alle gebieden. Onze logistieke experts ontwikkelen een maatgesneden concept voor uw zendingen met een betrouwbaar proces en risicobeoordeling. Vooral met meerlagige toeleveringsstructuren analyseren ze exact de individuele en product-specifieke vereisten en speciale kenmerken van uw zendingen. Dit maakt de weg vrij voor een soepele en veilige orderverwerking. De bewezen samenwerkingen die we onderhouden in de bestemmingslanden geven vooral prijszekerheid bij onze vele jaren van ervaring.

Onze reeks van diensten voor internationaal wegtransport

  • Centraal beheer van transportbewegingen Klantspecifieke transportoplossingen
  • Hoogste niveau van belasting- en administratiekennis Nauwe integratie met het transportnetwerk van DACHSER European Logistics       
  • en/of het European Food Network Centraal planningskantoor met ervaren charterspecialisten
  • Uitgebreide marktkennis in de landen van bestemming
  • Hoogste niveau van beveiliging via GPS-monitoring
  • Begeleiding van uw zendingen op verzoek
  • Zorgvuldige selectie van betrouwbare vervoerders 
  • Dagelijkse onafhankelijke planning van alle landen

Het lokale netwerk van onze medewerkers geeft een plus

Onze logistiek specialisten bieden sterke marktkennis, uitgebreide expertise en uitstekende taalvaardigheden. Onze lokale medewerkers staan steeds in contact met de vereiste organisaties en autoriteiten. Op deze manier creëren we betrouwbare parameters - niet alleen voor veilige verzending van goederen maar ook met het oog op stabiele prijzen. Onze medewerkers verzorgen alle documentatie zoals tijdige voltooiing van documenten voor douane, import en export.  

U kunt hier meer informatie vinden over onze divisies DACHSER Cargoplus en DACHSER Cargoplus Food​.

Contact Nina Devroede

Vous trouverez ici de plus amples informations sur DACHSER Cargoplus

Cargoplus
Meer
Maghreb
Meer
Turquie
Meer