Carrière Mediaroom
fr nl
fr nl

Luchtvracht – grote hoogten bereiken met DACHSER Air & Sea Logistics

Bij het afhandelen van uw luchtvrachtzendingen stellen we onze jarenlange ervaring bij het beheren van wereldwijde supply chains en processen graag ten dienste. DACHSER Air & Sea Logistics biedt directe en charterdiensten als compleet- en deelladingen, alsmede express- en koeriersdiensten. Wij hebben gateways op strategische locaties voor wereldwijde luchtvracht waarmee we effectieve en efficiënte vrachtdiensten kunnen aanbieden. Als onderdeel van onze strategie inzake voorkeursvervoerders werken we uitsluitend met betrouwbare, hoogwaardige luchtvaartmaatschappijen die voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden.

U profiteert van onze directe contacten met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en bedrijven in goederenafhandeling en de hoge vertrekfrequentie met vaste capaciteiten op strategische locaties voor wereldwijde luchtvrachtzendingen.

Onze luchtvrachtdiensten zijn beschikbaar als consolidatiediensten.

Kwaliteit en veiligheid met luchtvrachtzendingen

Wij bieden maximale procesveiligheid op alle niveaus in de supply chain, via duidelijk gedefinieerde processen en betrouwbare looptijden en capaciteiten. Alle zendingen vallen onder onze hoge standaarden voor kwaliteit en veiligheid. Persoonlijke contactpersonen zijn op locatie altijd beschikbaar voor individueel advies. Dankzij Tracking & Tracing kunt u de voortgang van de gehele logistieke keten in de gaten houden via de applicatie shipmentcontrol.

Onze luchtvrachtdiensten

  • Volledige transparantie binnen de gehele logistieke procesketen
  • Transport van industriële en consumentengoederen
  • Diensten van express tot koerier en deel- tot compleet charter
  • Advies over verpakkingen, apparatuur en documentatie
  • Implementatie van alle voorafgaande en verdere vervoer
  • Deur-tot-deur afhandeling door onze medewerkers
  • Procurement en coördinatie van ad-hoc verzendingen
  • Persoonlijke afleveringen door koeriersdiensten
  • Competent advies over veiligheidsregels
  • Douaneadvies en in- en uitklaring

Onze extra boekingsoptie voor het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen

In het kader van de klimaatbeschermingsstrategie van DACHSER kunnen luchtvrachtklanten gebruik maken van de extra boekingsoptie "Sustainable Fuel". Door Sustainable Aviation Fuel (SAF) bij te mengen met conventionele kerosine, kan de uitstoot van broeikasgassen bij luchtvrachtzendingen met 30% worden gereduceerd. Deze dienst wordt tegen een meerprijs aangeboden op alle routes wereldwijd. Om te bewijzen dat de biobrandstof daadwerkelijk is gebruikt en dat de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen kan worden bijgeschreven op de CO2-voetafdruk, zal DACHSER op verzoek een emissierapport verstrekken. Ook zal in het daaropvolgende jaar een certificaat worden afgegeven met vermelding van de bespaarde emissies, de gebruikte SAF-liters, het jaar van verbruik en de exacte SAF-grondstofbasis.

Controletoren: Onze persoonlijke luchtverkeersleiding voor uw goederen

In onze controletoren (toren van kwaliteit) houdt een speciaal voor uw bedrijf ingesteld klantenserviceteam de algehele controle en coördinatie over uw luchtvrachtzendingen.

Netwerken maakt innovatie en kwaliteit mogelijk

Logistieke excellentie op basis van sterke samenwerkingen. Samen met tien andere toonaangevende logistieke bedrijven is DACHSER lid van het Lufthansa Cargo’s Global Partnership-programma. Dit platform faciliteert professionele uitwisseling op het hoogste niveau - en zorgt voor de meest optimale omstandigheden voor innovatie en duurzame, wederzijdse groei. Dit wordt ook gewaarborgd door het lidmaatschap van de World Air Cargo Organization (WACO). Deze wereldwijde alliantie van transportbedrijven omvat uitsluitend partners die aan de top van hun lokale markten staan.

Incoterms

Het gekoppelde PDF-document bevat een overzicht (zonder wettelijke garantie) van de Incoterms 2020 ter ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden.

Download
Contact Michiel Martens