Carrière Mediaroom
fr nl
fr nl

Premium Europese logistiek

Onze gestandaardiseerde productlijnen dekken de verschillende behoeften van onze klanten voor nationaal en Europees verkeer. We bieden Europese normen voor logistieke afhandeling en consistente transparantie in het verzendproces. Landelijk, naadloos, zelfs in de regio's - het Europese DACHSER-netwerk is uniek.

entargo - ons assortiment voor transporten in Europa

entargo staat voor een uniform dienstenpakket dat consistent hoge kwaliteitsstandaarden biedt voor zendingen binnen Europa – zowel nationaal als internationaal. De vier gestandaardiseerde productlijnen targospeed, targofix, targoflex en targo on-site zorgen ervoor dat aan de precieze behoeften van klanten wordt voldaan als het gaat om looptijd en leveringstermijn – voor zowel B2.

In deze landen bieden we entargo en classicline aan.
In deze landen bieden we entargo en classicline aan.

Uw voordelen met entargo:

 • Aanpasbare logistieke processen voor B2B- en B2C-ontvangers
 • Betrouwbare levering vanuit verschillende distributiekanalen
 • Uniforme prestatiestandaarden in alle landen
 • Uitgebreid productaanbod in alle landen
 • Eenvoudige online productkeuze via productpilot
 • Proactieve monitoring van zendingen via ActiveReport
 • Doorlopende tracking & tracing
 • Gestandaardiseerd kwaliteitsmanagement
 • Uniforme proces- en servicestandaarden door het hele netwerk waarborgen hoge verzendingskwaliteit
 • Individueel aangepast online orderbeheer
 • Kwaliteit is gewaarborgd door automatisering en transparantie overeenkomstig
 • gestandaardiseerde richtlijnen
 • Hoge flexibiliteit voor productspecifieke zendingen

De entargo-producten in detail

targospeed

targospeed: Met targospeed worden de goederen verzonden binnen Europa op basis van vaste looptijden afhankelijk van de afstand. Deze qua tijd geoptimaliseerde looptijd geldt voor alle Europese landen binnen het DACHSER European Logistics-netwerk.

targospeed 10 en targospeed 12: Met targospeed 10 en targospeed 12 kunt u de levering van uw zendingen versnellen: De zending zal aankomen bij de ontvanger voor 10.00 uur of 12.00 uur. targospeed 10 en targospeed 12 zijn slechts in een aantal landen beschikbaar.

targospeed plus: Biedt een uitgebreide 24-uur looptijd. Deze zendingen worden, op verzoek, individueel voor u geregeld.

targofix

Het product voor exacte leveringsdata: U bepaalt de leveringsdatum waarop uw goederen moeten aankomen bij de ontvanger. Het voordeel: Uw klant kan zijn opslag en inkomende goederenstroom optimaliseren. Net als bij targospeed kunt u kiezen tussen targofix 10 en targofix 12 voor levering voor 10.00 uur of 12.00 uur in landen waar deze optie beschikbaar is.

targoflex

Als uw timing flexibel is, gebruik dan targoflex. Dit is ideaal voor verzendingen die niet tijdgevoelig of aan een bepaalde tijd gebonden zijn. Met targoflex kunnen we u betrouwbare geïntegreerde transportdiensten aanbieden tegen voordelige tarieven met daarbij alle voordelen van de entargo-productfamilie.

targo on-site – ons product voor de laatste meters

Met de targo on-site productlijn bieden we een geïntegreerd serviceconcept voor B2C-zendingen naar de gebruiksplek van de ontvanger. De targo on-site-diensten vervolledigen ons aanbod van logistieke diensten tot op de laatste meters.

Wij bieden u

 • aanpasbare logistieke processen voor B2C-leveringen
 • een uitgebreide transportverzekeringsoplossing
 • geïntegreerde serviceconcepten, individueel aangepast aan uw vereisten
 • uitgebreide geïntegreerde servicediensten voor B2C-levering naar de gebruiksplek van de ontvanger
 • flexibele, betrouwbare logistieke oplossingen met potentieel dat waarde toevoegt

targo on-site – ons product voor de laatste meters

targo on-site (B2C)

Levering tot de voordeur op voorafgaande afspraak. De levering vindt ’s ochtends of ’s middags plaats door één bezorger voor B2C-zendingen.

targo on-site plus (B2C)

Ideaal voor levering naar een gebruiksplek van een particuliere klant. Na voorafgaande afspraak kan de groupage ook worden geleverd aan een huisadres van de klant tijdens de avonduren of op zaterdag door één bezorger. Op verzoek verwijderen en verwerken wij de transportverpakking.

targo on-site fix (B2C)

Ontvangers kunnen een vaste leverdatum voor hun zending afspreken tussen maandag en vrijdag bij het verkooppunt. Voor de levering hebben ontvangers ook de mogelijkheid om een tijdstip in de ochtend of middag te kiezen. Als er geen tijdstip wordt gekozen, leveren we de zending tijdens de afgesproken leverdatum. De vroegste leverdatum is vaak mogelijk binnen 24 uur.

Dit zorgt ervoor dat de ontvanger aanwezig is om de goederen in ontvangst te nemen wanneer ze worden afgeleverd. Bovendien profiteer je van een betere planning van de levering.

De levering gebeurt aan de stoeprand van de ontvanger met 1-man handling.

classicline - gestandaardiseerde transportdiensten voor landen buiten Europ

Voor afgelegen markten biedt de classicline van DACHSER u een betrouwbare en veilige transportoplossing waarmee u te allen tijde kunt vertrouwen op duidelijk gedefinieerde procedures en processen. Uw transporten worden bestuurd door dagelijks verkeer of wekelijkse lijnverbindingen. Vooraf bepaalde vertrektijden helpen u vooruit te plannen. Onze productpiloot geeft u een snel overzicht van ons dienstenaanbod.

directload - de oplossing op maat voor uw deel- en volledige ladingen

Heeft u laadruimte nodig voor gedeeltelijke en volledige ladingen of moet u meerdere zendingen in een complexe order afhandelen? Directload biedt dan precies de flexibiliteit en klantgerichtheid die u nodig hebt. Onze transportoplossing voor individuele of veeleisende logistieke taken maakt een transportoplossing op maat mogelijk. Onze charterexperts zullen de capaciteit vinden die u nodig hebt voor uw vereisten: eenmalig of regelmatig.

Product Pilot

Onze Product Pilot bepaalt wanneer een product op een bepaalde plaats in Europa aankomt.

Incoterms

Het gekoppelde PDF-document bevat een overzicht (zonder wettelijke garantie) van de Incoterms 2020 ter ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden.

Download
Contact Sofie van Remoortere