Carrière Mediaroom
fr nl
fr nl

Onze warehousingdiensten - de sleutel tot succes

Met meer dan 160 DACHSER-magazijnen wereldwijd en 3,1 miljoen palletplaatsen vormen deze een essentieel onderdeel van onze uitgebreide oplossingen voor de leveringsketen. Met een gestandaardiseerd warehousing-netwerk bieden we een hoog niveau van kwaliteit, functionaliteit en operationele controle. Overal ter wereld kunt u rekenen op betrouwbare, punctuele en efficiënte implementatie die exact voldoet aan uw persoonlijke vereisten.

Klanten voor contractlogistiek profiteren van efficiënte processen

Onze klanten in contractlogistiek profiteren vooral van nauw verweven, optimaal gecoördineerde processen. U heeft wereldwijd toegang tot uw opgeslagen goederen en afgehaalde orders en de diepgaande industriekennis van onze experts en onze unieke servicegraad. Via intelligente en efficiënte processen en flexibel gebruik van apparatuur optimaliseren we de goederenstroom in onze magazijnen. Met onze uitgebreide, doorlopend geoptimaliseerde logistieke concepten voor warehousing en transportdiensten, bieden we doorlopende ondersteuning aan onze partners met hun procurement- en verkoopmarkten.

Voordelen van DACHSER Warehousing

  • Maximale flexibiliteit met Mikado, ons in eigen huis ontwikkelde IT-systeem
  • Productspecifieke kennis verzameld door de diversiteit van de industriële sectoren van onze klanten
  • Minder interfaces betekent snellere communicatie
  • Procesoptimalisatie van afzender tot ontvanger via uitgebreide strak geplande tijden voor distributie en ruime picktijden in het magazijn
  • Flexibel antwoord op seizoenspieken door de overdracht van gekwalificeerd personeel binnen het DACHSER-magazijnnetwerk

DACHSER Contractlogistiek in detail

Professionaliteit is gewaarborgd via industriespecifieke oplossingen

Alle magazijn- en procesontwerpen zijn individueel aangepast aan uw behoeften. In het kader van uw industriespecifieke vereisten combineren we onze diverse opslagsystemen, handmatig of automatisch, om de optimale totaaloplossing voor u te creëren. Wij maken gebruik van diverse soorten van opslag afhankelijk van het product, bijvoorbeeld hoogbouwmagazijnen, blokmagazijnen, magazijnen met brede en smalle gangpaden of magazijnen voor kleine onderdelen. Elk item wordt behandeld zoals gewenst door de klant en vereist door de wettelijke voorwaarden. Wij beheren de professionele opslag van gevaarlijke stoffen (DACHSER Chem Logistics) en de hygiënische afhandeling en temperatuurregeling bij DACHSER Food Logistics of de Value Added Services (VAS) die nodig zijn voor uw orders.

U bent goed verbonden met onze IT

In alle gevallen is de geautomatiseerde controle van goederen in magazijnen gebaseerd op ons eigen magazijnmanagementsysteem, Mikado. De innovatieve software is een integraal onderdeel van de DACHSER IT-oplossingen die van begin tot eind in het netwerk zijn opgenomen en volledig geïntegreerd zijn. U bepaalt het niveau van integratie – van handmatige, webgebaseerde zendingsregistratie via DACHSER eLogistics tot volledig geïntegreerde gegevensuitwisseling via EDI.

Onze categorieën: Multi-user magazijnen & Dedicated magazijnen

U kunt kiezen uit twee warehouse-categorieën: Onze magazijnen voor meerdere gebruikers,  die het hoogste niveau van efficiëntie bieden door verschillende klanttransacties te bundelen in één magazijn, evenals dedicated magazijnen voor individuele en gespecialiseerde warehouse-oplossingen. Op verzoek nemen we ook uw eigen interne logistiek over. Als externe logistiek partner beheren we alle goederenbewegingen en optimaliseren we de algehele logistieke processen van uw bedrijf. Wij voeren alle pickingtechnieken en outsourcing strategieën uit die u nodig hebt. Een doorlopende MHD- en batchtracking is standaard bij DACHSER.

Contact Hrayr Matinyan