Carrière Mediaroom
fr nl
fr nl

Zeevracht – soepel over het water met DACHSER Air & Sea Logistics

Als partner voor intercontinentale zeevracht staat DACHSER Air & Sea Logistics voor een breed scala aan producten en diensten in het kader van wereldwijde procurement en distributie binnen alle industriesectoren. Daarnaast bieden speciale, industriespecifieke oplossingen op maat gemaakte diensten binnen de supply chain.

Globaal netwerk voor efficiënte zeevracht

Ons globale netwerk maakt het u mogelijk uw klanten te bereiken waar ze ook zijn. Wij organiseren alle voorafgaande en vervolgvervoer van uw zeevracht en waarborgen maximale efficiëntie en kosteneffectiviteit in elk stadium. Dit is vooral door onze gestandaardiseerde service en het hoge niveau van beschikbaarheid door de hoge frequenties en capaciteiten van onze vervoerders. Onze geselecteerde partners zijn onderhevig aan een streng kwaliteitscontroleproces als onderdeel van onze Global Preferred Carrier-strategie. U kunt vertrouwen op DACHSER voor een consistent hoog niveau van kwaliteit op alle serviceniveaus.

Onze diensten voor zeevracht

  • Speciale en industrie-specifieke oplossingen
  • Strikte kwaliteitsselectie van zeevrachtvervoerders
  • Hoge leveringsmogelijkheden dankzij hoge frequenties en capaciteiten
  • Permanent contact op locatie 
  • Uitgebreide logistieke oplossingen, waaronder in- en uitklaring en warehousing

Full container loads (FCL - volledige containerlading) of groupageverkeer (LCL): Wij maken alles mogelijk

Het transport van uw goederen vindt plaats in overeenstemming met groupageverkeer (LCL) of Full Container Load Service (FCL - volledige containerlading). Wij hebben gateways op strategische locaties voor wereldwijde zeevracht waarmee we effectieve en efficiënte vrachtdiensten kunnen aanbieden.

Onze diensten omvatten wekelijkse vertrekken, afhaling en aflevering via het DACHSER European Logistics-netwerk, en de afhandeling van zendingen voor alle bestemmingen. U heeft ook toegang tot ons uitgebreide warehouse-netwerk voor opslag en waarde toevoegende diensten.

Altijd online met de IT van DACHSER

Ons webgebaseerde zendingsbeheersysteem shipmentcontrol biedt doorlopende informatie over uw zeevrachtzending via Tracking & Tracing – zowel op het niveau van distributielogistiek (shipmentcontrol send) als voor procurementlogistiek (shipmentcontrol collect).

Incoterms

Het gekoppelde PDF-document bevat een overzicht (zonder wettelijke garantie) van de Incoterms 2020 ter ondersteuning van uw dagelijkse werkzaamheden.

Download
Contact Michiel Martens

Meer over het onderwerp

LCL Consol Service
Meer