Carrière Mediaroom
fr nl
fr nl

vivengo: unieke normen in heel Europa voor uw levensmiddelentransporten

De productfamilie vivengo biedt gestandaardiseerde, op de behoeften afgestemde en transparante diensten voor uw levensmiddelentransporten. Met de productlijnen vengospeed, vengoflex en vengofix, die speciaal aan de behoeften van de levensmiddelenbranche zijn aangepast, kunt u uw transporten in heel Europa variabel vormgeven en met consequent geregelde transittijden plannen. 

Bovendien profiteert u van uniforme IT-diensten in heel Europa voor elke zending. Hiertoe behoren zowel een gedifferentieerde statusfeedback als een elektronisch ontvangstbewijs.

Dans ces pays, nous proposons vivengo.
Dans ces pays, nous proposons vivengo.

De vivengo producten in detail

vengospeed: leveringsvoordelen door vaste transittijden

Onze vengospeed-productlijn is gericht op korte, gedefinieerde transittijden met dagelijkse ophaling. De transittijd wordt onderverdeeld afhankelijk van de afstandsradius rond de ophalende vestiging. De transittijd voor zendingen binnen Duitsland duurt in de regel slechts één dag.

vengospeed 11 is de perfecte keuze voor bijzonder dringende zendingen: binnen de vengospeed-transittijden worden de goederen tot 11 uur geleverd.

vengospeed plus is het juiste product voor speciale vereisten zoals speciale ritten of levering op zaterdagen, zondagen en feestdagen.

vengoflex: bijzonder aantrekkelijke voorwaarden voor uw transporten

Met vengoflex bieden we u een betrouwbare transportdienst voor tijdsflexibele zendingen met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

vengofix: Just in Time in het verkooppunt

vengofix levert exact op de door de ontvanger gewenste dag.

weekend service – flexibele leveringen voor meer versheid in de winkelschappen

Met de weekend service krijgen we zelfs goederen die op zaterdag zijn geproduceerd op tijd voor het begin van de week in de schappen van uw klanten. Bij tijdige omslag in onze Eurohub in Frankfurt/Main leveren we de goederen in Duitsland, de Benelux, Denemarken, Polen, Oostenrijk en Noord-Italië de eerstvolgende maandag af. Met de weekend service 11 leveren we de goederen binnen Duitsland en Luxemburg zelfs al tot 11 uur 's ochtends.

Uw voordelen met de weekend service:

  • betere leveringsservice door meer flexibiliteit en versheid
  • gestandaardiseerde afwikkeling en processen voor het vervoer van ultraverse producten
  • grotere kansen voor uw markttoegang
  • snellere reactietijden bij kortetermijnbestellingen, langere cut-off-tijd
  • mogelijke verlenging van uw productietijd
  • efficiënt alternatief voor individuele oplossingen en eigen wagenpark