DACHSER Air & Sea Logistics reorganiseert regionaal management

Dr. Tobias Burger is nu hoofd van de businessunit ASL EMEA, Ralph Riehl heeft de businessunit ASL Americas overgenomen.

DACHSER Air & Sea Logistics (ASL) heeft het management van zijn businessunits in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Amerika gereorganiseerd.

De positie van Managing Director ASL EMEA is overgenomen door Dr. Tobias Burger.
De positie van Managing Director ASL EMEA is overgenomen door Dr. Tobias Burger.

De positie van Managing Director ASL EMEA is overgenomen door Dr. Tobias Burger, die reeds verantwoordelijk is voor de strategische ontwikkeling van de businessunit Air & Sea Logistics als Deputy Director ASL. Voordat hij de overstap maakte naar de lucht- en zeevracht business, was de 43-jarige hoofd van Corporate Governance & CEO Office bij DACHSER. Dr. Burger volgt Thomas Krüger op, die sinds 2016 leiding gaf aan de lucht- en zeevrachtactiviteiten in de EMEA-regio.

Dr. Tobias Burger en Ralph Riehl zullen door hun optimale combinatie van interne en externe expertise een nieuwe impuls geven aan een duurzame en winstgevende ontwikkeling van DACHSER Air & Sea Logistics in hun regio's.

Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics bij DACHSER

Met onmiddellijke ingang heeft DACHSER Air & Sea Logistics de verantwoordelijkheid voor de businessunit ASL Americas toegewezen aan Ralph Riehl (55). Voordat hij bij DACHSER  in dienst trad, werkte de ervaren manager meer dan 30 jaar voor de logistiek dienstverlener Panalpina, nu DSV Panalpina, waar hij managementfuncties bekleedde in Frankrijk, Singapore en de Verenigde Staten. Zijn meest recente functie was Vice President of Sales, waarin hij verantwoordelijk voor alle sales van DSV Panalpina in Noord- en Latijns-Amerika. Riehl neemt de functie van Managing Director ASL Americas over van Guido Gries, die sinds 2012 leiding gaf aan de activiteiten van DACHSER in de regio.

Nieuwe impuls voor een duurzame en winstgevende ontwikkeling

‘’Wij willen Thomas Krüger en Guido Gries bedanken voor hun jarenlange toewijding in de bedrijfsontwikkeling en integratie van ons lucht- en zeevrachtnetwerk, en we wensen hen het allerbeste voor hun professionele en persoonlijke toekomst’’, zegt Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics bij DACHSER.

‘’Dr. Tobias Burger en Ralph Riehl zullen door hun optimale combinatie van interne en externe expertise een nieuwe impuls geven aan een duurzame en winstgevende ontwikkeling van DACHSER Air & Sea Logistics in hun regio's. Hierdoor zullen zij de ontwikkeling van de wereldwijd geïntegreerde oplossingen voor onze klanten consequent aansturen.’’

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Raisa Mertens