Nieuws

DACHSER ontvangt de prijs "AGCO Above and Beyond Champion"

AGCO bekroont zijn logistieke partner DACHSER voor topprestaties op het gebied van innovatie, service, wereldwijde groei en kostenefficiëntie.

“AGCO Above and Beyond Champion” award voor DACHSER.

DACHSER ontving een prijs voor zijn samenwerking en strategisch partnerschap op het virtuele AGCO-leveranciersevenement in juli. ACGO is een wereldleider op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van landbouwmachines en -oplossingen. De logistieke samenwerking tussen AGCO en DACHSER was van begin af aan op een hoog niveau. ACGO is zowel een preferred customer als een strategische partner voor DACHSER. DACHSER heeft zijn doelstellingen op het gebied van innovatie, eersteklas service, wereldwijde groei en kostenbesparingen overtroffen en heeft AGCO ondersteund bij het veiligstellen van de productie, zelfs tijdens de coronaviruscrisis.

Hoge prestaties in onzekere tijden

"AGCO erkent dienstverleners met de AGCO Above and Beyond Champion award wanneer zij de logistieke verwachtingen van AGCO overtreffen", aldus Greg Toornman, AGCO Vice President, Global Materials, Logistics en Demand Planning. "AGCO hecht bijzonder veel waarde aan de prestaties van DACHSER tijdens de wereldwijde uitdagingen ten gevolge van de coronacrisis. Dienstverleners die onze verwachtingen overtreffen, zijn voor AGCO bijzonder nuttig om te voldoen aan de wereldwijde vraag van onze klanten naar landbouwapparatuur.

Contact Joanne Fernandes