DACHSER opent nieuwe vestiging in Portugal

Begin februari opende DACHSER zijn nieuwe vestiging in Coimbra, Portugal. Met deze verhuizing verdrievoudigt de logistieke dienstverlener zijn logistieke ruimte in het centrum van Portugal naar meer dan 6.300 vierkante meter.

2.400 vierkante meter overslagruimte, 3.040 m2 opslagruimte en 855 m2 kantoorruimte.

De nieuwe vestiging heeft een overslagruimte van 2.400 vierkante meter, 3.040 m2 opslagruimte en 855 m2 kantoorruimte. DACHSER verhoogt ook het aantal laadperrons van 21 naar 29. "Met de uitbreiding van het Portugese filiaal investeren we in kwaliteit en versterken we onze exporttransporten op de Europese markt", zegt Juan Quintana, Managing Director European Logistics Iberia bij DACHSER. De vestiging in Coimbra maakt deel uit van een netwerk van negen vestigingen in Portugal. In twee van deze vestigingen is DACHSER Air & Sea Logistics gevestigd. De overige zeven richten zich op transport over land en andere logistieke oplossingen voor DACHSER European Logistics.

DACHSER Portugal

In Portugal biedt DACHSER zijn klanten het volledige spectrum van logistieke diensten aan, inclusief specifieke oplossingen voor de doe-het-zelf- en chemische sector, warehousing en speciale aanvullende diensten. De investering in de nieuwe locatie onderstreept het belang van het Iberisch schiereiland binnen het Europese netwerk van DACHSER. In 2018 investeerde DACHSER ook op de Iberische markt met locaties in Spanje - Logroño en Zaragoza - waardoor de capaciteit werd uitgebreid tot meer dan 28.000 m2.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op