Nieuwe directeur bij Dachser UK

Na meer dan 17 jaar aan het roer ging Nick Lowe, directeur van Dachser UK, eind september met vervroegd pensioen. Zijn opvolger is Mark Rollinson, die eerder verschillende managementfuncties bij Schenker en Allport Cargo Services heeft bekleed.

Mark Rollinson volgt Nick Lowe op

Op 2 juli begon Rollinson aan een drie maanden durend instroomproces voorafgaand aan de overdracht. "Ik ben blij dat ik mij op dit moment bij Dachser kan aansluiten. Ik heb de ontwikkeling en groei van de organisatie in het Verenigd Koninkrijk vele jaren vanuit een extern oogpunt meegemaakt," zegt hij. "Ik zie een enorm potentieel voor verdere groei."

Zijn voorganger, Nick Lowe, trad in mei 2001 in dienst bij Dachser's Britse branche als directeur. Hoogtepunten van zijn loopbaan bij Dachser waren de opening van vestigingen in Dartford, Rochdale, Bristol en het nieuwe logistieke centrum in Northampton. "De cultuur en de waarden van Dachser, de kracht en kwaliteit van ons netwerk en een loyaal en hardwerkend team hebben samen ons succes in het Verenigd Koninkrijk mogelijk gemaakt", zegt Lowe. "Ondanks enkele uitdagende economische omstandigheden van tijd tot tijd hebben wij ons marktaandeel voortdurend vergroot met logistieke oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten", aldus Lowe.

Dachser UK

Dachser UK is opgericht in 1975 en opereert vanuit vier locaties in het Verenigd Koninkrijk. In 2017 telde het bedrijf meer dan 400 medewerkers.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op