Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Moed en vertrouwen gaan goed samen en zijn op dit moment belangrijker dan ooit. Er lijkt namelijk geen einde te komen aan de verschillende uitdagingen over de hele wereld. In tijden als deze kunnen we alleen maar vooruit kijken, nieuwe oplossingen ontwikkelen en ervoor zorgen dat we de moed niet verliezen. Bij Dachser nemen we in deze onzekere tijden het heft in eigen handen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. De verhalen in het nieuwe DACHSER magazine maken dit duidelijk.

DACHSER magazine 02/22

Lees in de coverstory hoe Dachser als toonaangevende logistieke dienstverlener de wereldwijde supply chains van zijn klanten van begin tot eind beheert, bewaakt en optimaliseert. Deze complexe taak is ons toevertrouwd door Camso, een toonaangevende fabrikant van industriële banden, wielen en rubberen rupsbanden. Naast het transporteren van zendingen ziet Dachser ook toe op de transparantie en sturing van andere logistieke dienstverleners. Hoe dit systeem tot stand is gekomen, welke voorbereidingen nodig waren en hoe de samenwerking er nu in de praktijk uitziet, leest u vanaf pagina 6.​​​​​​​

Een ander voorbeeld van service op maat vindt u vanaf pagina 20. Met de warehousing expertise en de branchespecifieke oplossing DACHSER DIY Logistics heeft Dachser de Amerikaanse grillproducent Char-Broil over de streep weten te trekken. Het resultaat is dat de grills, op tijd voor het outdoorseizoen in Europa, bij de lokale bouwmarkt of online retailer in de schappen liggen.

Daarnaast spreken we in deze editie met Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics, over de uitdagingen waar de lucht- en zeevrachtsector momenteel voor staat. Ook hier zijn toewijding en ervaring de sleutel om de supply chains van klanten zo betrouwbaar en efficiënt mogelijk te maken.

Download uw exemplaar

Download hier de PDF-versie van het DACHSER magazine, wij wensen u veel leesplezier.

DACHSER magazine 02/22 - Engels PDF (7,44 MB)
DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Sebastiaan Hes