Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Niemand kan de toekomst voorspellen - politici niet, wetenschappers niet en economen niet. Maar dat betekent niet dat we moeten stoppen met het analyseren van huidige ontwikkelingen, het volgen van trends en het trekken van de juiste conclusies voor morgen. Dit vereist dat we goed kijken, vragen stellen en vooral te luisteren. Dat klinkt misschien voor de hand liggend, maar het kan een echte uitdaging zijn in het dagelijkse praktijk.

DACHSER magazine 01/24

Aandachtig luisteren om morgen vandaag te begrijpen - daar gaan de verhalen in het nieuwe DACHSER magazine over. De coverstory belicht toekomstige economische perspectieven, de daaruit voortvloeiende behoeften van onze klanten en wat DACHSER doet om daaraan te voldoen - samengevat onder het trefwoord Global Groupage: een optimale integratie van wereldwijde groupage-transporten en contractlogistieke oplossingen. In het interview geeft COO Air & Sea Logistics Dr. Tobias Burger een update over de huidige en toekomstige ontwikkelingen in lucht- en zeevracht. U kunt hier meer over lezen vanaf pagina 6.

Een volledig beeld krijgen van het marktpotentieel en de eisen van de klant, goed luisteren en dienovereenkomstig handelen - deze aanpak komt ook terug in het artikel over DACHSER Food Logistics. Vanaf pagina 16 kunt u lezen hoe de divisie voedsellogistiek zichzelf klaarstoomt voor de toekomst door het internationale netwerk uit te breiden en te investeren in technologie en klimaatbescherming.

De pandemie heeft ons veel geleerd - vooral dat de beste manier om klanten te helpen, met name in moeilijke tijden, is om ze met een luisterend oor te benaderen en vervolgens de juiste oplossing te bieden. Dit bleek ook uit onze samenwerking met de bekende fabrikant van kookgerei Le Creuset. Tijdens de lockdown gingen veel mensen over de hele wereld weer koken, waardoor de hoogwaardige producten van het Franse bedrijf een sterke stijging van de vraag kenden. Vanaf pagina 26 kunt u lezen hoe onze collega's paraat stonden, goed luisterden en actie ondernamen.

Download uw exemplaar

Download hier de PDF-versie van het DACHSER magazine, wij wensen u veel leesplezier. Benieuwd naar de vorige edities van het DACHSER magazine? Klik hier voor een overzicht.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op
Contact Chloé Bracaval