“We staan allemaal voor dezelfde uitdagingen’’

Er is veel veranderd door Corona – deze uitspraak zal niemand het afgelopen jaar zijn ontgaan. Maar wat is er eigenlijk veranderd? Lees in dit artikel verschillende inzichten en perspectieven van de medewerkers bij DACHSER wereldwijd.

De pandemie bracht specifieke veranderingen teweeg en zorgde ervoor dat mensen zich aan buitengewone situaties aanpasten.

De wereldwijde COVID-19 pandemie veroorzaakte een keerpunt. Wat vroeger nauwelijks denkbaar was, is nu realiteit – zowel privé als zakelijk. Veel manieren van werken, en vooral van samenwerken, zijn heel anders dan een jaar geleden. Wat vroeger analoog of persoonlijk gebeurde, is vandaag de dag veelal gedigitaliseerd. Een voorbeeld uit de praktijk: in de februari 2020 vonden 400 meetings digitaal plaats, in november waren dat er 28.000.

Veerkracht en doelgerichtheid in het beroepsleven

De pandemie heeft het publiek echter ook bewust gemaakt van het belang van de logistieke sector. Het begrip veerkracht duikt steeds weer op in de context van COVID-19. Hoe passen mensen zich aan buitengewone situaties aan? De medewerkers van DACHSER beschrijven in de fotogalerij hoe ze hun job nu met andere ogen bekijken en welke specifieke veranderingen de pandemie voor hen heeft meegebracht. Klik door de gallery om hun ervaringen te lezen.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op