DACHSER wint de ‘’One Eaton Supplier Premier Award 2020’’

De prijs voor beste transportpartner werd uitgereikt tijdens de Eaton Virtual Global SCM Supplier Conference.

Een cruciale factor bij het winnen van de prijs waren de prestaties van DACHSER, gemeten in termen van kwaliteit, kosten, leverbetrouwbaarheid en innovatiekracht.

Eaton is een gediversifieerd energiebeheerbedrijf met ruim 98.000 werknemers in meer dan 175 landen. Het productassortiment van Eaton is gericht op het efficiënter, veiliger en duurzamer maken van elektrische, hydraulische en mechanische energie.

De One Eaton Supplier Premier Award is een erkenning voor nationale en wereldwijde leveranciers die een aanzienlijke impact hebben gehad op Eaton's bedrijf door middel van uitstekende service, resultaten en strategische partnerschappen.

Strategisch partnerschap sinds 2005

Doorslaggevend voor de winst waren de prestaties, beoordeeld op  basis van kwaliteit, kosten, leverbetrouwbaarheid en innovatiekracht die DACHSER voor Eaton als logistieke partner levert. Eaton benadrukte ook het partnerschap en de integriteit op basis van vertrouwen en open communicatie. Namens alle betrokken DACHSER-vestigingen en het Corporate Key Account Management heeft het DACHSER Logistics Center in Keulen, dat verantwoordelijk is voor het grootste deel van Eaton's activiteiten, de prijs in ontvangst genomen.

DACHSER en Eaton werken sinds 2005 succesvol samen in een strategisch partnerschap. Het belangrijkste doel van het partnerschap is het voortdurend ontwikkelen van oplossingen en optimalisatiemogelijkheden in de gehele supply chain en het samen blijven groeien.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op