Nieuws

Het nieuwe DACHSER magazine is er!

Bedrijven die nieuwe markten willen betreden, hebben een gedegen plan, veel toewijding, moed, ondernemersvisie en sterke partners aan hun zijde nodig. Een sprekend voorbeeld van zo´n bedrijf is Dicsa, een van ´s werelds toonaangevende distributeurs en fabrikanten van roestvrijstalen fittingen en hydraulische en pneumatische componenten.

DACHSER magazine 01/19

Het bedient nu meer dan 4.000 klanten op vijf continenten. Dachser heeft deze internationaliseringsinspanningen als logistieke partner van Dicsa ondersteund. Eerst in Spanje, vervolgens in Noord- en Midden-Europa en nu ook in de VS. Ga naar pagina 4 om te zien welke rol slimme contractlogistiek speelt in dit partnerschap en hoe het nauw verweven DACHSER netwerk zijn bijdrage levert

Ter land, ter zee en in de lucht.

Batterijproducent ARTS Energy denkt ook op een wereldwijde schaal. Het bedrijf maakt er een punt van zijn productieactiviteiten in Europa te lokaliseren en DACHSER zorgt ervoor dat de hoogwaardige producten vanuit Frankrijk naar klanten over de hele wereld worden vervoerd – ter land, ter zee en in de lucht. Lees hier meer over vanaf pagina 23. Ook Tsjechië laat zich niet beperken door de landsgrenzen: het land is gelegen in het hart van Europa, heeft een bloeiende industriële sector en positioneert zich als een belangrijk logistiek knooppunt. Ga naar het landprofiel op pagina 28 voor meer informatie.

U vindt deze en andere verhalen uit de logistieke wereld in deze editie. Wij wensen u veel leesplezier!

DACHSER magazine 01/19 - English PDF (2,98 MB)
Contact Raisa Mertens