Het nieuwe DACHSER-magazine is er!

Het Europese netwerk voor landtransport van DACHSER is in de loop der jaren uitgebreid. Het geheim is altijd geweest om de juiste puzzelstukjes op de juiste plaatsen te leggen om het totaalbeeld te voltooien.

DACHSER-magazine 03/19

Lees het omslagverhaal van deze editie om te ontdekken hoe we deze puzzel in Polen hebben opgelost. In de loop va de tijd is DACHSER gestaag gegroeid in het zesde land van de EU en is het hier uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van exporttransporten. Ga naar pagina 4 voor meer informatie over de winnende formule van Polen.

Processen continu verbeteren

Onze klanten in de rest van de wereld waarderen het ook dat we onze processen en workflows voortdurend evalueren en verbeteren. DACHSER Cargoplus optimaliseerde transport van Frankrijk naar Marokko en terug voor een Frans hightechbedrijf (zie pagina 16). Bovendien werkt DACHSER samen met een Oostenrijkse warmtepompfabrikant om zijn Europese distributie vanuit Linz te beheren. Beide bedrijven werken schouder aan schouder en zijn altijd op zoek naar ruimte voor verbetering. Het verhaal begint op pagina 22.

Ook bezoeken we in deze editie onze vestiging in Chicago om meer te weten te komen over de ongewone achtergrond van magazijnbeheerder. De reis gaat verder naar Singapore, een van de toonaangevende logistieke hubs in Azië. We rapporteren over wat de stadstaat zo succesvol maakt en hoe het zijn toekomstperspectieven omarmt. U vindt deze verhalen en meer in het derde nummer van het DACHSER magazine dit jaar. We wensen u veel leesplezier.

DACHSER wereldwijd
Neem contact op